O nás

Vážení a milí chovatelé a majitelé koní,

Jsme si vědomi, jak důležité je pro vás zdraví a spokojenost Vašich koňských kamarádů a parťáků, ať již se věnujete chovu, sportu, nebo jezdíte jen tak pro radost. Z toho důvodu byly produkty nabízené na HORSECARE.cz vybrány našimi výživovými specialisty, kteří zde pro vás připravili i jednoduchý nástroj , jenž vám dle Vámi zadaných parametrů vybere to nejlepší právě pro Vašeho koně.

Společnost Canvit s.r.o., provozovatel webu HORSECARE.cz, navazuje na dlouholetou tradici společnosti Biofaktory, dříve Výzkumného ústavu veterinárních léčiv. Canvit s.r.o. je výrobcem tradiční řady vitaminových doplňků pro zvířata Canvit, krmiv a vitaminových doplňků pro koně značky NutriHorse, na jejichž vývoji se podílí čeští chovatelé a veterináři, a vyrábí i krmiva pro psy NutriCan, která rovněž najdete na našem e-shopu.

Světoznámou značku krmiv pro koně Pavo v České republice a na Slovensku exkluzivně zastupuje právě Canvit s.r.o. Díky tomu Vám na HORSECARE.cz můžeme nabídnout kompletní sortiment Pavo za zajímavé ceny.

Všechny produkty v naší nabídce jsou vyráběny z prověřených kvalitních surovin a jejich funkčnost je ověřena dlouholetou zkušeností mnoha předních chovatelů a jezdců.

Přejeme vám s produkty z nabídky HORSECARE.cz mnoho sportovních úspěchů anebo jen tak běžné radosti s Vašimi koníky!

zavřít

DŮLEŽITÉ!!! Z důvodu restrukturalizace e-shopu Horsecare nyní objednávky vyřizujeme prostřednictvím e-shopu krmivo-brit.cz, kam budete po stisknutí tlačítka KOUPIT automaticky přesměrováni.